Uppmuntran i coronatider

Många som är äldre än 70 har haft det särskilt trist under 2020, förstås beroende på spridningen av covid-19. Stora delar av året har tillbringats i karantän, där du som är 70+ rekommenderats att hålla dig från att träffa andra människor. Och det verkar som att vi kommer få vänta åtminstone till januari nästa år innan vi får ett tillförlitligt vaccin.

Hos Hej Senior hittar du en tjänst som är skräddarsydd för seniorer. En tjänst med rabatter och erbjudanden för allt från apotek till bredbandstjänster, plus en hel del lokala erbjudanden för olika städer i Sverige. Det är dessutom gratis att bli medlem, men det vore förstås lite konstigt att behöva betala för att göra saker billigare. Det skulle ju motverka syftet helt. Villkoret för att få gå med i Hej Senior är att du är minst 55 år gammal. Förutom olika rabatterbjudanden hittar du också en hel del läsvärt på sidan. Välskrivna artiklar både om aktualiteter och tider som varit.

Hej Senior förändrar förstås inte någonting i grunden, men du kan i alla fall hitta erbjudanden och insikter där som kan få vardagen att kännas lite, lite lättare. Det kan om inte annat vara välbehövligt nu när den kalla årstiden är på ingång och det finns risk för att vi får en andra våg av coronaviruset i Sverige och världen.

corporate-x